Specialisten

Je interieur op proef? Dat kan!

Een nieuw huis vraagt vaak om een nieuwe inrichting. Sommige meubels zul je kunnen meenemen, andere zijn aan vervanging toe of passen niet meer in de nieuwe ruimtes. Het inrichten en stylen van je woning en er echt een thuis van maken, is nog niet zo makkelijk. Niet voor niets wordt de hulp ingeroepen van woonprogramma’s zoals ‘VT Wonen weer verliefd op je huis’. In een meubelzaak is enorm veel keus en kom er dan nog maar eens uit.

3D interieurontwerp

Bij sommige woonwinkels kun je terecht voor meer dan alleen maar een los meubelstuk, zoals bij Kötter Wonen in Oldenzaal. Ze maken gratis een 3D interieurontwerp voor je, zodat je al van tevoren kunt zien hoe het eindresultaat gaat worden. De kans dat de bank die je uitgezocht hebt achteraf toch veel te groot blijkt te zijn wordt daarmee minimaal. Ook aan de kleur van de meubels en wanden wordt aandacht besteed.

Een gezellig thuis

Heb je je inrichting al in grote lijnen klaar maar nog moeite met het afstylen van je woning? Dan heeft het bedrijf twee stylistes in dienst die met een vrachtwagen vol kleine meubels, vloerkleden en accessoires bij je langs kunnen komen om er een gezellig en warm thuis van te maken. Na een week kun je beslissen wat je wilt houden. Daarvoor geldt wel een minimumbesteding van €1.500,- maar dan is de styling gratis. Ideaal als je moeite hebt met kleur en inrichting of gewoon weinig tijd hebt.

      

Familiebedrijf

Kötter Wonen is al meer dan dertig jaar een familiebedrijf met veel vaste klanten. Zonen Bas en Joost runnen het bedrijf samen met hun ouders. Persoonlijke service is erg belangrijk en er is veel mogelijk. Zo kun je kleinere meubels en kleurstalen meestal wel even op zicht meenemen en zijn ze altijd bereid om advies te geven en mee te denken. Er is veel kennis in huis, ze hebben eigen meubelmakers in dienst. De stylistes hebben er voor gezorgd dat de winkel een mooie uitstraling heeft waar je veel ideeën kunt opdoen. De meeste meubels en accessoires worden geïmporteerd uit het buitenland, waardoor de collectie uniek en onderscheidend is. De winkel is ook op zondag open. Bekijk hier de brochure voor meer informatie.

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.