Specialisten

Zorgeloos wonen in het mooie Vechtdal dankzij Mijn Makelaar

In het Vechtdal ben je overal omringd door de natuur en er is rust en ruimte. Maar door alle recreatiemogelijkheden ontbreekt ook de gezelligheid en de reuring niet. De Vecht kronkelt door leuke dorpjes en daarnaast vind je er een keur aan landschappen: bos, heide, vennetjes en zandverstuivingen. Een ideale woonomgeving dus. En niet onbelangrijk: je kunt er nog relatief goedkoop wonen.

Edwin Nijhuis weet er alles van. Hij is al meer dan twintig jaar makelaar in deze prachtige streek en heeft veel kennis van de locale woningmarkt. Mijn Makelaar Vechtdal, waar Edwin eigenaar van is, is te vinden in Hardenberg, vlakbij de rivier. Het kleine kantoor ligt aan de Lage Doelen, maar die naam is weinig toepasselijk. Want als het om zijn dienstverlening gaat heeft Edwin de lat juist hoog liggen. Wederzijds vertrouwen en de tijd nemen voor een klant zijn enorm belangrijk voor hem, evenals korte lijnen en transparantie. Daarnaast heeft hij als doel om potentiële (ver)kopers zo volledig mogelijk te informeren, zodat die compleet ontzorgd worden en alles soepel verloopt.

Duidelijk en transparant

Als je besluit je woning via Mijn Makelaar Vechtdal te verkopen, vindt er eerst een vrijblijvende waardebepaling plaats van je huis. Edwin is naast makelaar ook erkend taxateur en komt zelf langs om de woning te bekijken. “Ik geeft een advies over de vraagprijs en maak een inschatting van de verwachte verkoopprijs. Als we vervolgens met elkaar in zee gaan, dan krijg je een duidelijke opgave van de courtage.” Edwin werkt met een vast tarief en niet met percentages. “Dan weet je vooraf  waar je aan toe bent. Wel zo duidelijk.”

Funda

Vervolgens worden er professionele foto’s gemaakt en krijgt je woning een goede positie op Funda. Compleet met plattegrond, 360 graden foto’s waardoor woningzoekers het gevoel krijgen dat ze midden in je woning staan en een video voor een gedetailleerde kennismaking met je huis. Voor de plattegrond meet Edwin zelf de woning in, zodat alle informatie klopt en er achteraf geen discussie kan ontstaan. Dat geldt overigens ook voor het in kaart brengen van eventuele gebreken en andere belangrijke zaken die de koper moet weten. Kortom: alles wordt deskundig en zorgvuldig voor je geregeld.

Onafhankelijk advies over nieuwbouw

Ben je van plan een nieuwbouwwoning te kopen, dan is het verstandig om je van tevoren goed te laten informeren. “Nieuwbouw verschilt behoorlijk van bestaande bouw. Het is financieel een ingewikkelder en soms ondoorzichtig traject, waarbij je geconfronteerd kunt worden met onvoorziene kosten. Denk aan zaken als meerwerk, dubbele woonlasten en verrekening van bouwrente,” zegt Edwin. “Bij Mijn Makelaar Vechtdal kun je terecht voor een onafhankelijk advies en betrouwbare informatie. Ik heb veel kennis op het gebied van nieuwbouw en kan kopers daarin van A tot Z begeleiden.”

Meer weten?

Edwin beantwoordt graag al je vragen.  Neem dus gerust contact op of kom langs in Hardenberg.

Mijn Makelaar Vechtdal
Lage Doelen 7 a
7772 BL Hardenberg
0523 - 271850
vechtdal@mijnmakelaar.nl

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.