Online marketing bureau CliQi
Lokaal nieuws dinsdag 28 december 2021

Nieuwe regels: Private autolease en uw hypotheek


Per 1 april 2022 gaat het BKR alle nieuwe private autoleasecontracten voor 100% van de totaalsom en niet meer voor 65% van de totaalsom inschrijven. Hierdoor wordt de volledige werkelijke last meegenomen in de berekening van de maximale leencapaciteit bij uw nieuwe hypotheek wanneer u ook een private leasecontract heeft, en niet meer 65%.

Bovengenoemde geldt vooralsnog alleen voor private autoleasecontracten die ná 1 april 2022 ingaan. Het is op dit moment nog onbekend of het BKR ook de oude constructies voor 100% gaat (laten) inschrijven.

Laat u dus goed informeren door uw financieel adviseur, voordat u met uw hypotheek bezig gaat of een bieding op een woning gaat doen! Krediet & Assurantiën Beheer B.V. helpt u graag een handje mee!

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almelo.

Aanmelden