Indië

Almelo
Actueel aanbod

€ 211.500,- tot € 211.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
83 - 83m2
Inhoud
249 - 249m3
Aantal slaapkamer(s)
5

Over dit project

Op een steenworp afstand van het centrum van Almelo ontstaat een nieuw stuk binnenstad. Geen nette straatjes maar divers en verrassend. In Indië leef je in een inspirerende omgeving, waar wonen, water en groen op een bijzondere manier verweven zijn. Indië inspireert, met de unieke combinatie van historische fabrieksgebouwen, monumentale eiken, water, cultuur en horeca.

Wie droomt er niet van een eigen woning die écht bij je past? Het liefst een huis met de mogelijkheid voor een eigen lievelingsplek? Voor de een is dat de indeling met een woonkeuken. Bij het gezin zijn de kinderen het kostbaarste bezit, maar ook werk en ambitie kunnen een sterke drijfveer zijn om je gelukkig te voelen. Bij iedereen speelt zijn of haar persoonlijke belevingswereld een belangrijke rol. De woningen op Indië kunnen met de online woningconfigurator ‘Leef!stijl Planner’ geheel naar eigen wens worden samengesteld.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Indië
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
34 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 211.500,- tot € 211.500,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almelo.

Aanmelden