Indie Almelo

Almelo
Actueel aanbod

€ 83.500,- tot € 209.500,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
208 - 1133m2

Over dit project

Op een steenworp afstand van het centrum van Almelo ontstaat een nieuw stuk binnenstad. Geen nette straatjes maar divers en verrassend. In Indië leef je in een inspirerende omgeving, waar wonen, water en groen op een bijzondere manier verweven zijn. Indië inspireert, met de unieke combinatie van historische fabrieksgebouwen, monumentale eiken, water, cultuur en horeca.

Fijn, alles nieuw in en om het huis en helemaal zoals jij dat wilt. Buiten in de tuin geniet je onder de eiken van de ritselende bladeren met de historische gebouwen op de achtergrond. Je eigen twee-onder-een-kap of vrijstaande woning helemaal zelf ontwerpen en laten bouwen. Het kan op Indië!
De kavels zijn er in verschillende afmetingen van ca. 370 – 700 m2.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Indie Almelo
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
38 (waarvan 36 beschikbaar)
Prijs
€ 83.500,- tot € 209.500,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almelo.

Aanmelden