Kom jij ook wonen op Indie?!

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Almelo - Almelo
Toekomstig aanbod

€ 83.500,- tot € 750.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
120 - 1133m2

Over dit project

Op een steenworp afstand van het centrum van Almelo ontstaat een nieuw stuk binnenstad. Geen nette straatjes maar divers en verrassend. In Indië leef je in een inspirerende omgeving, waar wonen, water en groen op een bijzondere manier verweven zijn. Indië inspireert, met de unieke combinatie van historische fabrieksgebouwen, monumentale eiken, water, cultuur en horeca.

Fijn, alles nieuw in en om het huis en helemaal zoals jij dat wilt. Buiten in de tuin geniet je onder de eiken van de ritselende bladeren met de historische gebouwen op de achtergrond. Je eigen rijwoning, luxe appartement, twee-onder-een-kap of vrijstaande woning helemaal zelf ontwerpen en laten bouwen. Het kan op Indië!

We zijn enorm druk met de contante ontwikkeling van nieuwe producten en ideeën op Indie. Check de site of Fb pagina voor het laatste nieuws en updates over dit super toffe plan.

Hier kom je thuis in het verleden van jouw stad en de toekomst van jouw leven! Ga je met ons mee.....

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kom jij ook wonen op Indie?!
Start verkoop
Verkoop gestart
Prijs
€ 83.500,- tot € 750.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almelo.

Aanmelden