Mooi Almelo

Almelo - Almelo
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

LOCATIE ONDERZOEK MOOI ALMELO
Mooi Almelo is een toekomstige ontwikkeling die ten noorden van de Bleskolksingel, nabij het buitengebied is gelegen, maar ook op fietsafstand van het centrum. In de buurt zijn diverse voorzieningen zoals supermarkten, sportcomplexen, scholen, winkels en huis- en tandartsen.

In opdracht van lokale marktpartijen zoals ontwikkelaars en aannemers, voeren wij dit onderzoek uit. Wanneer u interesse heeft om eventueel in de toekomst hier te wonen, vragen wij u mee te doen aan dit kwalitatieve woningmarktonderzoek.

Graag vernemen wij dan hoƩ u hier wilt wonen. Wilt u een tussenwoning? Of een 2/1-kapwoning? Met of zonder garage? Modern of Jaren-30? Het woord is aan u.

Deze toekomstige woonwijk zal zoveel mogelijk op uw woonwensen worden afgestemd. Doe dus mee aan het onderzoek en vul de vragenlijst in op de site www.MooiAlmelo.nl.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Mooi Almelo
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Huur, Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almelo.

Aanmelden