Almelo Indië - rijwoningen blok 11

Almelo
Actueel aanbod

€ 227.000,- tot € 250.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
105 - 105m2
Kaveloppervlak
143 - 151m2
Inhoud
380 - 380m3
Aantal kamers
5

Over dit project

In de stad van Indië worden 11 duurzame en gasloze rijwoningen gerealiseerd.
Recent heeft de overheid besloten dat nieuwbouw woningen per 1 juli 2018 aardgasvrij moeten zijn. Dat betekent dat deze woningen ontwikkeld zijn als gasloze, energiezuinige en comfortabele woningen. Wij hebben gekozen voor een compacte, compleet geïntegreerde energiemodule van Factory Zero.
Daarnaast worden deze woningen uitgevoerd met:
Ø  Triple glas (driedubbel glas);
Ø  Hoge isolatiewaarde gevel, dak en vloer;
Ø  Gebalanceerde ventilatie met warmte terug winning CO2 gestuurd;
Ø  Vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping;
Ø  Compacte energiemodule: lucht, water en warmtepomp;
Ø  Touche screen bedieningsmodule: energieverbruik real-time inzichtelijk.
Ø  Naast al deze duurzame toepassingen zijn deze woningen ook onderhoudsarm.
Deze rijwoningen maken deel uit van de contour van blok 11 op het Indië terrein. De nieuw te bouwen woningen in deze contour ademen de unieke sfeer van het industriële verleden van deze plek. In de rijwoningen hebben we de inspiratie voor deze sfeer gevonden in de kenmerkende fraai gemetselde fabrieksgevels waarin de geschiedenis van uitbreidingen van de fabriek vaak op subtiele wijze af te lezen is. Met de rijwoningen vertellen we als het ware het rijke verleden van de textielindustrie in Almelo. Dit komt tot uitdrukking in de kenmerkende schoorstenen op de koppen van het woonblok. En ook in de kleurscharkeringen in de gevels die de belangrijke stappen uit de geschiedenis symboliseren. Naast de strenge geleding is er ook ruimte voor individualiteit in het gevelbeeld en door te variëren in raam- en deuropeningen ontstaan er allemaal unieke woningen. Door de unieke combinatie van historie en sfeer ontstaat een rijke, inspirerende woonomgeving.
Kortom: met de koop van deze woningen bent u klaar voor de toekomst!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Almelo Indië - rijwoningen blok 11
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
11 (waarvan 11 beschikbaar)
Prijs
€ 227.000,- tot € 250.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almelo.

Aanmelden