Nu in verkoop: 13 appartementen De Entree

Almelo - Almelo
Actueel aanbod

€ 304.000,- tot € 471.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
72 - 99m2
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

Luxe en comfortabel, dat is wonen in appartementencomplex De Entree. Je appartement wordt volledig met allerlei luxe extra’s opgeleverd. Wat dacht je van een badkamer met een aparte toiletruimte, een super de luxe keuken en inductiekookplaat, een zonnig groot balkon of dakterras op het zuiden, elektrisch bedienbare screens en een eigen parkeerplaats met de voorbereiding voor een elektrisch oplaadpunt voor je auto? Woon je in het penthouse? Dan heb je zelfs een eigen lift. En natuurlijk een prachtig panoramisch uitzicht over Indië.

Je woning in De Entree heb je altijd bij de hand. Ook als je niet thuis bent. Met het slimme huisautomatiseringssysteem Niko Home Control kun je met je smartphone via een app contact maken met je woning. Om de verlichting te regelen, je zonwering automatisch te bedienen of een berichtenservice in te stellen die je waarschuwt als er ongewenst bezoek voor de deur staat. Maar er is nog veel meer mogelijk met dit systeem. Met de bring-me-box kun je ook pakketjes laten bezorgen in een speciale afgesloten ruimte als je niet thuis bent. Alle woningen zijn gasloos en er worden voldoende zonnepanelen gerealiseerd. Verwarmen én koelen doe je middels de vloerverwarming. In De Entree ben je helemaal klaar voor de toekomst.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nu in verkoop: 13 appartementen De Entree
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
13
Prijs
€ 304.000,- tot € 471.500,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almelo.

Aanmelden