Nu in verkoop: Mijn Spinnerij

Almelo - Almelo
Toekomstig aanbod

€ 84.500,- tot € 100.000,-

Over dit project

Een nieuwbouwwijk met een rijke geschiedenis; een bijzondere combinatie die je maar heel zelden tegenkomt. Je vindt het op Indië. Daar waar jarenlang textielmachines stonden te ronken, de geur van wol je bij het betreden van de fabriek tegemoet kwam en waar menig zweetdruppel vloeide, wordt gebouwd aan een nieuwe toekomst.

Misschien wel jouw toekomst! Wij presenteren je graag een heel bijzonder stukje Indië: De Spinnerij. Dé plek waar het vroeger allemaal begon. Waar kilo’s schapenwol naar binnen werden gebracht en waar het als garen het gebouw weer verliet. Jarenlang werd er met man en macht gewerkt. Het geluid van de machines was oorverdovend. De kavels zijn nu in verkoop. Bekijk alle informatie, waaronder de prijzen, oppervlaktes en plattegronden en schrijf je snel in!

WAT BOUW JIJ?
De Spinnerij is opgedeeld in zes delen, die we afzonderlijk van elkaar te koop aanbieden. De toekomstige woningen zijn tussen de 10 en 13 meter breed en bestaan uit twee of drie verdiepingen. De entree van de woningen ligt aan de Kalverstraat, een langzame verkeersroute en de centrale as van Indië. De straat die vroeger zwart zag van de mensen tijdens de wisseling van de ploegendienst. Dan kwamen ineens zo’n 1.200 mensen de fabriek uit en ging hetzelfde aantal er weer in. De Kalverstraat van de toekomst is een gezellig steegje, waaraan diverse ateliers en boetiekjes zijn gelegen. Want een combinatie van wonen en werken: daarvoor is De Spinnerij uitermate geschikt.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nu in verkoop: Mijn Spinnerij
Koopwoningen
6
Prijs
€ 84.500,- tot € 100.000,-
Type woningen
Tussenwoning

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almelo.

Aanmelden