De Rijwoningen

Almelo - Almelo
Toekomstig aanbod

€ 249.500,- tot € 265.000,-

Over dit project

Achter de Herenhuizen en Stadsvilla’s aan de Laan van Indië en uitkijkend op Mijn Weverij, worden 11 energiezuinige rijwoningen gebouwd. De bouwstijl is eigentijds, maar flirt ook wel met het industriële verleden van de wijk. De 11 rijwoningen op Indië komen aan de Geldermanstraat, lekker in de luwte van de wijk. Hier heb je alle ruimte, zowel in huis als daarbuiten. Je auto kun je parkeren in één van de parkeerplaatsen voor je woning. En je kinderen hebben alle ruimte om de wijk te ontdekken en te spelen. Wat wil je nog meer?

Je rijwoning op Indië is niet zomaar een rijwoning. Deze woningen zijn erg duurzaam en energiezuinig. Dat is goed voor het milieu én goed voor je portemonnee! Met optimale isolatie, kunststof kozijnen, drievoudig isolatieglas, zonnepanelen, een warmtepomp, vloerverwarming en slimme bemetering is jouw rijwoning helemaal klaar voor de toekomst.

In de rijwoningen heb je een heerlijke tuingerichte woonkamer, 3 ruime slaapkamers en een royale zolder. Daarnaast heb je nog keuze voor heel veel opties. Denk bijvoorbeeld aan een uitbouw van 2,4 meter, openslaande deuren naar je tuin of ruime inloopdouche. Standaard wordt je woning opgeleverd inclusief luxe sanitair van Villeroy & Boch en tegelwerk, maar daarnaast krijg je ook een keukencheque ter waarde van € 3.500,- waarmee je je eigen keuken naar wens kunt inrichten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Rijwoningen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
11
Prijs
€ 249.500,- tot € 265.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almelo.

Aanmelden