Indiëterrein

Almelo - Almelo
Actueel aanbod

€ 875,- p.m. tot € 900,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
88 - 88m2
Inhoud
341 - 341m3

Over dit project

Op een zeer mooie locatie, in het hart van het Indiëterrein aan de Alberdingk Thijmstraat in Almelo mogen wij 14 nieuw te bouwen woningen te huur aanbieden! De hoofdslaapkamer en badkamer zijn op de begane grond gelegen. Daarnaast heeft iedere bewoner een eigen parkeerplaats en buitenberging. Wonen in het hart van het Indiëterrein, met de Almelose binnenstad op relatief korte afstand!

Het complex wordt ontwikkeld rondom het Twentse begrip ‘noaberschap’. De toekomstige bewoners ontmoeten elkaar in de gemeenschappelijke achtertuin maar wonen toch volledig zelfstandig. De woningen worden gerealiseerd om constant te blijven voldoen aan de behoefte van haar bewoners; flexibel en toekomstbestendig dus!

Indeling
Begane grond: entree/hal en gastentoilet. Tuingerichte woonkamer met open keuken met diverse inbouwapparatuur o.a. een oven, koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat en afzuigkap.
Vanuit de zithoek wordt dankzij de vide een fraai ruimtelijk effect gecreëerd.
De hoofdslaapkamer aan de voorzijde met eigen badkamer. Deze is ingericht met inloopdouche, tweede toilet, wastafel.
Verdieping: open hobbyruimte (mogelijkheid voor tweede slaapkamer).

Wat je moet weten:
- Huurprijs: vanaf € 875,- per maand;
- Energieprestatievergoeding: € 50,- per maand;
- Servicekosten: € 15,- per maand (op voorschotbasis);
- De woningen worden all-electric gebouwd (zonder gas-aansluiting);
- Kandidaten worden gescreend op basis van de aangeleverde gegevens;
- De woningen (2 x 7) worden naar verwachting in januari- en april 2021 opgeleverd;
- Levering en verbruik van water dient de bewoner met het desbetreffende waterleidingbedrijf overeen te komen (hoofdmeter);
- De eerste zeven woningen worden (naar verwachting) opgeleverd in januari 2021. De tweede zeven woningen worden (naar verwachting) opgeleverd in april 2021.

Waarom wil jij wonen op het Indiëterrein te Almelo?
Het Indiëterrein is verrassend en nieuw, maar vooral anders. Het gebied heeft een rijke historie waar nog altijd elementen van zichtbaar zijn. De industriële panden uit het textielverleden worden afgewisseld door appartementen, stadsvilla’s, eengezinswoningen en zelfs waterwoningen! Er is een mix van koop en huur, waardoor er een diversiteit van inwoners is. Op verschillende plekken in de wijk wordt aandacht besteed aan cultuur en ontspannen. Een prettige plek voor iedereen.

Waarom jij wil wonen in dit fraaie concept:
- Hier is het buitenleven mogelijk, én dat in een stedelijke omgeving;
- De woningen wekken hun eigen energie op en zijn daardoor energieneutraal;
- Ieder woonhuis heeft de hoofdslaapkamer met badkamer op de begane grond;
- De indeling is flexibel, zo is het creëren van een tweede slaapkamer gewoon mogelijk;
- Tenslotte staan de buren hier voor elkaar klaar. Dankzij het ‘noaberschap’ is het hier veilig- en gezellig wonen voor iedereen!

Ben je enthousiast?
Neem dan gerust contact met ons op. Het is mogelijk om een keer een kijkje te nemen is een van onze modelwoningen in Hengelo (Ov). Onze makelaar plant uiteraard graag een gesprek met u in om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 085 - 273 23 77.

Nieuw Wonen Twente
Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Indiëterrein
Start verhuur
2022 (2e kwartaal)
Huurwoningen
14
Huurprijs (p.m.)
€ 875,- tot € 900,-
Type woningen
Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almelo.

Aanmelden