Blok 14C - De bruid van IndiΓ«

Almelo - Almelo
Actueel aanbod

€ 695.000,- tot € 1.100.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
132 - 204m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

π—šπ—₯π—”π—–π—œπ—˜π—¨π—¦ π—ͺπ—’π—‘π—˜π—‘ 𝗒𝗣 π—œπ—‘π——π—œπ—˜
Welkom bij de meest stijlvolle en unieke plek om te wonen!
Gracieus als een bruid, luxe als een vijfsterrenhotel. Het hypermoderne wooncomfort en de open sfeer voelen als thuis voor altijd!

Wij realiseren op IndiΓ« een majestueus appartementengebouw met 16 high-end appartementen en een uitzonderlijk penthouse. Elke vleugel op elke woonlaag heeft maar een appartement, zo bieden we het summum aan rust, privacy en veiligheid.

De hoogwaardige en zeer royale appartementen die tot in de puntjes zijn afgewerkt, hebben allen rondom een terras. Een tweetal appartementen heeft daarnaast nog een groot dakterras en een privΓ© daktuin. De luxe uitstraling is van internationale allure.

Het heet niet voor niets de Bruid van IndiΓ«, vanwege de sierlijkheid en het 'once in a lifetime' moment: een kans die je moet pakken.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Blok 14C - De bruid van IndiΓ«
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
11 van 17 beschikbaar
Prijs
€ 695.000,- tot € 1.100.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almelo.

Aanmelden