Nijgaarde

Almelo - Almelo
Actueel aanbod

€ 237.500,- tot € 389.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
221 - 497m2

Over dit project

Nijgaarde wordt gebouwd op de plek van het vroegere tuincentrum Oude Wesselink. Vanaf de Nijreesweg, die nu een mooie laan is, kom je vanuit de Bornerbroeksestraat de wijk binnen. ‘Nij’ betekent nieuw en een ‘Gaarde’ is een tuin. Een betere naam is nauwelijks denkbaar.

Er is veel groen in de wijk. Bomenrijen, een wandelpad, een groene singel en een ondiepe wadi zorgen voor een parkachtige beleving. De woningen bieden alles wat je ervan verwacht: ze zijn modern, ruim van indeling, energiezuinig en een garantie voor comfortabel en zorgeloos woonplezier.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nijgaarde
Koopwoningen
36 (waarvan 70 beschikbaar)
Prijs
€ 237.500,- tot € 389.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Overig, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats
Tuin
Tuin, Tuin op het Noorden, Tuin op het Zuiden, Tuin Rondom
Bijgebouwen
Berging (steen), Bijkeuken, Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almelo.

Aanmelden