Weggeler

Almelo - Almelo
Actueel aanbod

€ 169.000,- tot € 335.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
111 - 120m2
Kaveloppervlak
100 - 365m2
Inhoud
405 - 572m3
Aantal kamers
3 - 5

Over dit project

In Almelo worden door megahome aantrekkelijke nieuwbouw woningen gerealiseerd. Elke woning in dit aantrekkelijke woongebied Weggeler kan volop worden aangepast naar uw eigen woon-wensen. In de ontwerpen van de huizen is volop rekening gehouden met de stijl die past in deze populaire nieuwbouwwijk. In Overijssel niet langer op zoek naar bordjes "te koop"? megahome heeft voor u precies het juiste antwoord: woning met ruime kavel te koop. Het volledige aanbod van woningen in de verkoop vindt u op onze site.

In dit nieuwbouw plan Weggeler Almelo worden 85 huizen aangeboden. Het woning aanbod in Almelo bestaat in totaal uit 11 woning ontwerpen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Weggeler
Koopwoningen
78
Prijs
€ 169.000,- tot € 335.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Carport, Garage, Parkeerplaats
Tuin
Tuin, Tuin op het Noorden, Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden, Tuin Rondom
Bijgebouwen
Berging (steen), Bijkeuken, Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almelo.

Aanmelden