Elisahof

Almelo - Almelo
Toekomstig aanbod

€ 155.000,- tot € 175.000,-

Over dit project

De Elisahof ligt aan de rand van de wijk Osserkoppelerhoek op de locatie waar de Rembrandthal gevestigd was. Met de komst van de internationale topsporthal ISPA was deze overbodig geworden en is door de Gemeente gesloopt. Naast de locatie ligt het Osserkoppelerhoek Manifestatie terrein. Hier worden evenementen als het circus of kermis georganiseerd. Onlangs is in de Gemeenteraad vastgesteld dat dit terrein haar functie behoud.

Een groot deel van de wijk is de afgelopen jaren geherstructureerd of hiervoor zijn vergevorderde plannen. De afgelopen jaren heeft project Hartslag plaatsgevonden, waarbij het hart van de wijk is gerevitaliseerd. Hierbij zijn verouderde flats gesloopt en hiervoor zijn woningen teruggebouwd. En er is een drukbezocht winkelcentrum gerealiseerd dat door haar moderne uitstraling en complete aanbod een wijkoverstijgende functie heeft gekregen. Daarnaast zijn o.a. de verouderde flats aan de Rembrandtlaan zowel aan binnen- als buitenzijde weer volledig aangepast aan deze tijd.

De locatie ligt centraal ten opzichte van de snelweg, maar ook het vernieuwde ROC, het station en het centrum liggen op niet meer dan 10 minuten fietsen in noordelijke richting. Het Heracles stadion, de ISPA, het ziekenhuis en de Woonboulevard liggen op 5 minuten fietsen in zuidelijke richting.

De bedoeling is om ca 36 grondgebonden woningen te realiseren in een prijscategorie van € 155.000 - € 175.000

Meer informatie

Kenmerken

Project
Elisahof
Koopwoningen
36
Prijs
€ 155.000,- tot € 175.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Supermarkt, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almelo.

Aanmelden