Online marketing bureau CliQi

Almelo Noord Oost

Almelo - Almelo
Toekomstig aanbod

€ 150.000,- tot € 600.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
500 - 3750m2

Over dit project

BOUW UW EIGEN DROOMWONING IN LANDELIJK TWENTE
Aanmelden kan via de projectwebsite www.almelonoordoost.nl

In het glooiende Twentse landschap van Almelo NoordOost ligt een unieke kans voor u klaar. Op een woonkavel zo klein of groot als u maar wilt, kunt u nu het huis van uw dromen bouwen zonder belemmering van regels en voorschriften. Een klassiek landhuis, een landelijke boerderij of een moderne villa? U krijgt volop vrijheid in stijl en architectuur. De percelen variëren van kleine, betaalbare kavels tot zéér riante XXL Woonkavels. En dat alles te midden van de uitgestrekte natuur en op fietsafstand van de stad Almelo.

Heeft u interesse in één van deze woonkavels? Bekijk de beschikbare kavels op de kavelkaart via de projectwebsite. Ook kunt u zich vrijblijvend inschrijven, zodat we u op de hoogte kunnen houden van alle ontwikkelingen.

Bekijk het laatste nieuws via: www.almelonoordoost.nl/laatste-nieuws

Meer informatie

Kenmerken

Project
Almelo Noord Oost
Koopwoningen
264
Prijs
€ 150.000,- tot € 600.000,-
Type woningen
Vrije kavel

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almelo.

Aanmelden