Online marketing bureau CliQi

De 13 Heeren

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Almelo - Almelo
Actueel aanbod

€ 350.000,- tot € 416.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
160 - 179m2
Kaveloppervlak
234 - 354m2
Inhoud
583 - 650m3
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

De 13 Heeren - Geniet van ongekend comfort en luxe in klassieke stijl

Dertien statige herenhuizen aan de rand van het centrum van Almelo.

Op een absolute toplocatie, aan de rand van het centrum van Almelo aan de Ootmarsumsestraat, verrijzen 13 unieke en statige herenhuizen.

De huizen zijn gesitueerd op grote, diepe kavels en hebben 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Zo bieden ze ontzettend veel leefruimte, zowel binnen als buiten.

Een fantastische plek om thuis te komen
Het grote voordeel van nieuwbouw is dat we traditioneel vakmanschap kunnen combineren met de nieuwste technieken en installaties. Die beïnvloeden niet alleen de duurzaamheid van de woning, maar ook jouw leefcomfort. De herenhuizen zijn standaard uitgerust met een warmtepomp zodat het huis op een milieuvriendelijke manier verwarmd wordt. Daarmee woon je niet alleen comfortabel, maar draag je ook bij aan een beter milieu en bespaar je op de energiekosten. Zo zijn deze riante woningen helemaal klaar voor de toekomst. Ook over het onderhoud hoef je je jarenlang geen zorgen te maken. Puur comfort.

Een unieke ligging aan de rand van het centrum
Heerlijk met de fiets of gewoon wandelend de stad in. Dat kan allemaal want De 13 Heeren worden gebouwd aan de rand van het stadscentrum. Binnen 5 minuten loop je in het gezellige centrum van Almelo met alle denkbare voorzieningen binnen handbereik. Denk hierbij aan de horecagelegenheden, een uitgebreid aanbod aan winkels, supermarkten voor de dagelijkse boodschappen en het NS-treinstation. Maar geniet ook van de natuur in de Gravenallee welke op loopafstand te bereiken is. Wist je dat Almelo de groenste stad van Twente is?

Geïnteresseerd in dit project? Meld je dan nu aan en wij houden je op de hoogte over de laatste ontwikkelingen en de start verkoop!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De 13 Heeren
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
13
Prijs
€ 350.000,- tot € 416.000,-
Type woningen
Herenhuis

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almelo.

Aanmelden