Thuis in Rumerslanden fase 1

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Almelo - Almelo
Actueel aanbod

€ 295.000,- tot € 450.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
101 - 141m2
Kaveloppervlak
111 - 278m2
Inhoud
373 - 525m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

In de wijk Rumerslanden in Almelo start de eerste fase van een bijzonder nieuwbouwproject! In het totaal worden 129 moderne woningen gerealiseerd in meerdere fases. Een divers aanbod voor jong en oud! Tussen de kleinschalige erven door wordt alles groen en aantrekkelijk ingericht. Zo weet je zeker dat het hier straks fijn thuiskomen is!

Het nieuwe plan heeft een eigentijdse uitstraling, onder meer dankzij de moderne architectuur. Deze wordt gekenmerkt door veel herhaling en een strakke detaillering. In de woonblokken zie je verrassende stedenbouwkundige accenten terug in de vorm van unieke woningen. Zo ontstaat een speels en afwisselend straatbeeld. Alle hoekwoningen zijn bijvoorbeeld naar beide kanten mooi uitgewerkt en opzij met klimplanten begroeid. Uiteraard zijn alle woningen voorzien van installaties om duurzame energie op te wekken.

Alles in de buurt
Jouw nieuwe woonplek ligt op een steenworp afstand van de levendige Ootmarssumsestraat en het Eskerplein. Je dagelijkse boodschappen haal je bij jouw favoriete supermarkt om de hoek. Basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs vind je vlakbij net als medische voorzieningen; denk aan een huisarts en een tandarts. Voor kinderen zijn er uitdagende speelplekken in de buurt en aan het einde van de straat staat een heuse pannakooi.

De natuur in je achtertuin
Rumerslanden is een gezellige, levendige wijk. Tegelijkertijd is de prachtige groene omgeving het verkennen meer dan waard. Vanuit huis wandel je in een paar minuten de vrije natuur in. De wijk grenst aan Gravenallee en wordt aan een zijde omlijst door het kanaal. Hier doe je dagelijks een blokje om, ga je een rondje hardlopen na het werk of laat je de hond uit in het groen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Thuis in Rumerslanden fase 1
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
1 van 29 beschikbaar
Prijs
€ 295.000,- tot € 450.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Overig, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Noorden, Tuin op het Noordoosten, Tuin op het Noordwesten, Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden, Tuin op het Zuidoosten, Tuin op het Zuidwesten
Bijgebouwen
Berging (steen), Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Overige
Levensloopbestendig, Oplaadpunt elektrische auto
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almelo.

Aanmelden