Welgelegen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Almelo - Almelo
Toekomstig aanbod

€ 349.000,- tot € 479.000,-

Over dit project

30 patiowoningen
Misschien kent u de locatie van deze scholen wel van vroeger. Op deze plek gaan we dertig royale patiowoningen ontwikkelen en realiseren. Midden in de groene parkachtige omgeving van de Schelfhorst is het genieten van de omringende natuur. Uw eigen patiowoning betekent genieten van gezamenlijk groen, maar vooral levensloopbestendig blijven wonen. Deze koopwoningen zijn namelijk allemaal gelijkvloers ingedeeld.

De Schelfhorst ligt in het noorden van Almelo. Met het gezellige winkelcentrum De Schelfhorst heeft u alle dagelijkse benodigdheden binnen handbereik. Daarnaast heeft De Schelfhorst een sporthal en sportpark, meerdere basisscholen en een apotheek. Maar ook het gezellige centrum van Almelo ligt vlakbij.

Start verkoop op 28 maart tussen 16:00 - 18:00 uur.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Welgelegen
Woningen
9 van 30 beschikbaar
Prijs
€ 349.000,- tot € 479.000,-
Type woningen
Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almelo.

Aanmelden